KURUMİÇİ DUYURULAR
4B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YEDEK ADAYLAR

4B Sözleşmeli Personel Alımı Sonuçları Yedek Adaylar

28.12.2021 Tarihli 4/B Sözleşmeli Personel Alım İlanı Sonuçları

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesine göre Üniversitemiz bünyesinde istihdam edilecek sözleşmeli personel alımı sonuçlarına göre yapılacak alım için atanmaya esas evraklarını başvuru süresi içerisinde teslim etmeyen ve hakkından feragat eden adayların yerine yedek listeden sırasıyla alım yapılacaktır.

Yedeklerden atanmaya hak kazanan listedeki adayların, aşağıdaki evrakları 31.03.2022-14.04.2022 tarihleri arasında Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına elden teslim etmeleri gerekmektedir. İstenen belgeleri süresinde teslim etmeyen aday bu hakkından vazgeçmiş sayılacak olup yerine sıralı yedek aday çağrılacaktır.

Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Yedek Listeden Hak Kazanan Aday Listesine Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ.

İSTENİLEN BELGELER:

1-      Mezuniyet belgesinin aslı veya noter tasdikli örneği.

2-      4 adet vesikalık fotoğraf.

3-      Başvuru dilekçesi (Personel Daire Başkanlığından temin edilecektir.)

4-      Sağlık Beyanı (Personel Daire Başkanlığımızdan temin edilecektir.)

5-      Askerlik Durum Beyanı (Terhis olanlar terhis belgesi- tecilli olanlar da tecil belgesi)

6-      Mal Bildirim Formu (Personel Daire Başkanlığımızdan temin edilecektir.)

7-      Nüfus Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi

8-      KPSS 2020 Sonuç Belgesi

9-      Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrosuna atananlar için Özel Güvenlik Görevlisi Sertifikası ve Aile Hekimliğinden alınan boy ve kilosuna dair bilgilerin yer aldığı belge.

10-  Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca Açık Rıza Metni (Personel Daire Başkanlığından temin edilecektir.)