KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Türkiye Arkeoloji Webinarı
22 Mart 2022, Salı
Türkiye Arkeoloji Webinarı

Dünyayı etkisi altına alan salgın, bilginin paylaşımında tüm bilim dallarına yeni yöntemler edindirdi. Türkiye’deki ‘Online Arkeoloji’ etkinliklerine öncülük eden Uşak Üniversitesi Arkeoloji Bölümü, 2021 yılında paydaşı olduğu webinar serileriyle de bilginin paylaşımına katkı sağladı.

Bu webinarların dördüncüsü olan ‘Türkiye Arkeoloji Araştırmaları Webinarı’ Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü’nün destekleriyle ve Uşak Üniversitesi, Lidya Bölgesi Arkeolojisi Uygulama ve Araştırma Merkezi, Bursa Uludağ Üniversitesi, Arkeoloji Araştırmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Arkeologlar Derneği Bursa Şubesi ve Arkeolojihaber işbirliğinde gerçekleştirilecektir. Güncel Araştırmalar ve Yaklaşımlar temalı webinar 25-27 Mart 2022 tarihleri arasında arkeolojihaber YouTube (www.youtube.com/arkeolojihaber) kanalından canlı olarak yayınlanacaktır.

Türkiye arkeolojisindeki yeni araştırmalar, yaklaşımlar, metotlar, etkileşimler, arkeolojik bulgu ve buluntular, arkeometrik çalışmalar ile kuramsal araştırmalar gibi birçok konu hakkında 47 bildirinin sunulacağı webinar programı için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Webinar programı bağlantı: