KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / [ARBİS]Bilim ve Teknolojide Kadının Gücü Çevrim İçi Paneli
10 Şubat 2022, Perşembe
[ARBİS]Bilim ve Teknolojide Kadının Gücü Çevrim İçi Paneli

Değerli Araştırmacımız,

11 Şubat Uluslararası Bilimde Kadın ve Kız Çocukları Günü’nde TÜBİTAK tarafından düzenlenecek olan “Bilim ve Teknolojide Kadının Gücü” paneli, başarılı bilim kadınlarını bir araya getirecek.

Doç. Dr. Şiir Kılkış’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilecek çevrim içi panele TÜBİTAK BİLGEM İLTAREN Enstitü Müdürü Dr. Demet Sevil Armağan Şahinkaya, Koç Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü’nden Doç. Dr. Elif Nur Fırat Karalar, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. Zeliha Koçak Tufan, Fırat Üniversitesi İktisat Bölümü’nden Prof. Dr. Burcu Özcan ve İTÜ Geomatik Mühendisliği Bölümü’nden Prof. Dr. Elif Sertel konuşmacı olarak katılacak. TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal da panelde bir açılış konuşması gerçekleştirecek.

“Bilim ve Teknolojide Kadının Gücü” başlıklı panel 11 Şubat Cuma günü saat 14.00’te TÜBİTAK Youtube kanalı ve Twitter hesabı üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Saygılarımızla,

TÜBİTAK