KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Üniversitemiz 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni
1 Eylül 2021, Çarşamba
Üniversitemiz 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

Üniversitemiz 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Törenleri 06 Eylül - 10 Eylül tarihleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi ile Ömer Halisdemir Spor Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Üniversitemiz geneli dereceye giren öğrencilerin ödül töreni 6 Eylül 2021 Pazartesi günü 10:00 - 11:00 saatleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Not: Mezuniyet törenine katılacaklar için HES Kodu sorgulaması yapılacaktır. Aşı olmamış kişilerden en fazla 48 saat önce yapılmış PCR testi istenecektir. PCR testi bulunmayanlar Mezuniyet Törenlerine alınmayacaktır. Törene öğrencimiz ailelerinden en fazla 3 kişi ile katılabileceklerdir.

Program detayları;

(İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi - Sağlık Bilimleri Fakültesi-Uygulamalı Bilimler Fakültesi)

(Sağlık Hizmetleri MYO - Adalet MYO - Sivil Havacılık MYO - Ulubey MYO - İslami İlimler Fakültesi)

( Fen Edebiyat Fakültesi - Spor Bilimleri Fakültesi - Sivaslı MYO - Teknik Bilimler MYO - Eşme MYO - Karahallı MYO)