KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / INBUSINES EYLÜL SAYISI '' TÜRKİYE'NİN SEÇKİN ÜNİVERSİTELERİ '' ÖZEL EKİ
12 Ağustos 2021, Perşembe
INBUSINES EYLÜL SAYISI '' TÜRKİYE'NİN SEÇKİN ÜNİVERSİTELERİ '' ÖZEL EKİ

Değerli Sektör Temsilcisi ;

Türkiye ekonomisine ve Türk iş dünyasına duyduğu güvenin verdiği cesaretle yola çıkan INBUSINESS ekonomi dergisi ile birlikte 1 Eylül Çarşamba günü ‘’ TÜRKİYE'NİN SEÇKİN ÜNİVERSİTELERİ ‘’ özel eki yayımlanacak.

Türkiye’de gelişen bilim ve teknoloji sayesinde Türk Üniversitelerinin kendileri arasındaki yarış da hızlanırken üniversitelerin kalitelerinin de her geçen gün arttığı bir dönemin içinde yaşıyoruz.

Üniversitelerimiz gerek ülke bazında gerekse uluslararası camiada gerçekleştirdikleri başarılar ile adlarından sık sık söz ettirmeye başladı.

’ TÜRKİYE'NİN SEÇKİN ÜNİVERSİTELERİ ‘’ çalışmamıza, Advertorial (haber röportajınızla) ve / veya İmaj İlanınızla katılabilirsiniz. Advertorial katılımınızda; editörlerimizin paylaşacakları

sorulara vereceğiniz yanıtlara veya hazır göndereceğiniz metne, ilgili yetkilinizin görseli ve kurum logonuzla birlikte yer verilecektir.

Dosya çalışmamızda şirketinizin ve de yetkililerin görüşlerinin de yer almasını isterseniz aşağıdaki iletişim kanallarından veya bu maile yanıt vererek geri dönüş yapmanızı rica ederiz.

Teşekkürler.