KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Öğrenci Senatosu Yönergesi
1 Haziran 2021, Salı
Öğrenci Senatosu Yönergesi

Öğrenci odaklı eğitim sistemini geliştirmek, Öğrenci memnuniyetini sağlamak, bölümlerin akreditasyon çalışmalarına ve Üniversitenin sürekli iyileştirme ve geliştirme faaliyetlerine destek vermek üzere Üniversitenin kalite politikasında yer alan hususların gerçekleştirilmesine katkı sağlamak amacıyla Öğrenci Senatosu oluşturulmuştur.

Uşak Üniversitesi Öğrenci Senatosunun oluşumu, amaçları ve yürütülmesine ilişkin usul ve esaslarını düzenlemek amacıyla "Uşak Üniversitesi Öğrenci Senatosu Yönergesi" taslak olarak hazırlanmıştır.

Yönerge ile ilgili öğrencilerimizin görüşleri dikkate alınacaktır. Taslak yönergenin incelenerek; varsa görüş ve önerilerinizin, gorus@usak.edu.tr elektronik posta adresine 13 Haziran 2021 tarihine kadar  gönderilmesi rica olunur.

Uşak Üniversitesi Öğrenci Senatosu Yönergesi taslağı için tıklayınız.