KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / 2020-Dus Yerleştirme Sonuçları
30 Nisan 2021, Cuma
2020-Dus Yerleştirme Sonuçları

2020 Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2020-DUS) Yerleştirme Sonuçları Kapsamında Fakültemize Yerleşen Adayların Dikkatine

ÖSYM Başkanlığının 29.04.2021 tarihli duyurusuyla Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Sınavı (2020-DUS) Yerleştime Sonuçları açıklanmıştır. Fakültemize yerleşen öğrenci adaylarımız 20/05/2021 tarihi mesai bitimine kadar ekte belirtilen formları tamamlayarak Dekanlığımıza şahsen veya posta yoluyla teslim etmeleri gerekmektedir.

DUS öğrenci adaylarımızın formlardaki açıklamaları dikkatli okuyarak ve düzenleyerek evraklarını hazırlamaları önem arz etmektedir.

Herhangi bir Kamu Kurumunda çalışmayan adaylar Açıktan atanacak olup Güvenlik Soruşturmasi ve Arşiv Araştirmasi Formunu bilgisayar ortamında eksiksiz şekilde doldurulması gerekmektedir.

Herhangi bir Kamu Kurumunda (Sağlık Bakanlığı veya Üniversite Hastanesinde) kadrolu bir pozisyonda görev yapan adaylar Naklen atanacak olup, adaylar muvafakat işlemleri tamamlanıp kurumumuzda göreve başlarken Personel Nakil Bildirimi / Maaş Nakil Bildirimlerini teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvurular Fakültemize posta veya şahsen yapılacaktır.

Atama için İstenen Belgeler için tıklayınız

Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu için tıklayınız