KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Uşak Üniversitesi Milli İrade’nin Yanındadır.
4 Nisan 2021, Pazar
Uşak Üniversitesi Milli İrade’nin Yanındadır.

Türkiye Cumhuriyeti, demokratik bir hukuk devletidir. Kendisini hukukun, devletin, demokrasinin ve seçilmiş hükümetin üzerinde gören her türlü vesayetçi anlayışın karşısında ve Milli İrade’nin yanındayız.

Unutulmamalıdır ki darbe iması çağrıştıran vesayetçi bildiriler geçmişte kalmıştır. Türk milleti, darbeci anlayışa en güzel cevabı 15 Temmuz’da, tankların önünde dimdik durarak vermiştir. Milletimiz vatan söz konusu olduğunda aynı safta buluşan necip bir millettir. Kahraman ordumuzu töhmet altında bırakan bu tarz hareketlerin memleketimizin hayrına olmadığı herkes tarafından bilinmektedir. Bu tür yaklaşımlara karşı daima devletimizin ve Milli İrade’nin yanında olduğumuzu tüm kamuoyuna saygıyla duyururuz.

UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ