KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / USEM-Uzaktan Eğitim SHGM Onaylı İHA0 ve İHA1 Pilotu Eğitimleri Başlıyor
2 Mart 2021, Salı
USEM-Uzaktan Eğitim SHGM Onaylı İHA0 ve İHA1 Pilotu Eğitimleri Başlıyor

* Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde  uzaktan eğitimle “SHGM Onaylı İHA-0/Drone ve İHA1 Sertifikalı Eğitimi” düzenlenecektir. Eğitime başvurmak isteyenler 7 Mart 2021 tarihine kadar aşağıda yer alan kursiyer ön başvuru formunu doldurup usem@usak.edu.tr mail adresine göndererek ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

İHA-0 Ticari İnsansız Hava Aracı Pilotu Eğitim Programı

Kurs Süresi: 2 gün, 12 saat teorik eğitim uzaktan eğitim öğretim sistemimiz üzerinden, canlı olarak sanal sınıf ortamında yapılacaktır.

Kursun Eğitmenleri: Doç. Dr. Abdullah YILDIZ, Öğr. Gör. Nur Tuğçe GÖZÜKÜÇÜK

Kurs Ücreti: 500 TL

Kimler Başvurabilir: Azami kalkış ağırlığı 500 gr (dahil) ile 4 kg arasında ticari amaçlı insansız hava aracı kullanmak isteyen, 12 yaşından büyük herkes katılabilir.

Kursiyerlere Verilecek Belge Türü: Eğitim sonunda yapılan sınavda başarılı olanlara;

• İHA- 0 Ticari Pilot Sertifikası
  • Radyo ve Telsizle Haberleşme Sertifikası
  • USEM katılım Sertifikası verilecektir.

İHA-1 Ticari İnsansız Hava Aracı Pilotu Eğitim Programı

Kurs Süresi: Toplam eğitim süresi 36 ders saatidir. +Uygulamalı Eğitim Süresi : 4 Ders Saati

Kursun Eğitmenleri: Doç. Dr. Abdullah YILDIZ, Öğr. Gör. Nur Tuğçe GÖZÜKÜÇÜK

Kurs Ücreti: 800 TL

Kimler Başvurabilir: Azami kalkış ağırlığı 4 kg (dâhil) ile 25 kg arasında ticari amaçlı insansız hava aracı kullanmak isteyen 15 yaşından büyük herkes katılabilir.

• İHA- 1 Ticari Pilot Sertifikası
  • Radyo ve Telsizle Haberleşme Sertifikası
  • USEM katılım Sertifikası verilecektir.

Not: Kesin kayıt ve ders tarihleri ayrıca duyurulacaktır.

Adres: Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi, Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km., Öğrenci Yaşam Merkezi, Merkez / UŞAK

Tel: 0276 221 21 72

E-Posta: usem@usak.edu.tr

Kursiyer Ön Başvuru Formu için tıklayınız.