KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Öğrencilerimiz için Sınav Sistemine Erişim İşlemi Hakkında Duyuru
21 Ocak 2021, Perşembe
Öğrencilerimiz için Sınav Sistemine Erişim İşlemi Hakkında Duyuru
Değerli öğrencilerimiz,

Sınav ve ödev uygulamalarına udks.usak.edu.tr sitesi üzerinden erişim sağlanacaktır. Sınav sistemine erişmek için udks.usak.edu.tr sitesinde giriş yapıp, öğrenci numaranız ve parolanız ile oturum açınız, ardından "Kayıtlı Derslerim" bölümünden hangi dersin sınavına girmek istiyorsanız o dersin "Sınava Katıl" butonuna tıklayarak sınav sistemine giriş yapabilirsiniz. Her ders için giriş mutlaka ayrı ayrı dersin karşısındaki son sütundaki sınava katıl butonuna tıklanarak yapılacaktır.  Ancak, "Sınava Katıl" butonu, resmi sınav saatinizden 5 dakika önce aktif olur ve sınav bitiminde otomatik olarak kapanır. Bundan dolayı sınavlarınıza yalnızca belirtilen saatler arasında erişim sağlayabilirsiniz. Sınav sistemine nasıl erişim sağlayabileceğinize ilişkin sesli anlatımlı videoya https://uzem.usak.edu.tr/menu/7244#udks_sinav_uygulama adresinden erişebilirsiniz.

Tüm öğrencilerimize duyurulur.