KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ'ın 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı
9 Kasım 2020, Pazartesi
Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ'ın 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

Cumhuriyetimizin kurucusu istiklal ve istikbalimizin yılmaz savunucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. senesinde rahmetle yâd ediyorum. Uşak Üniversitesi olarak Gazi Mustafa Kemal’in en büyük hayali olan Cumhuriyetimizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için araştırmaya, geliştirmeye öğrenmeye ve öğretmeye devam edeceğiz. Aklın ve bilimin ışığında yeni nesil bir üniversite olarak yerli ve milli değerleri savunan nesiller yetiştirebilmek için tüm enerjimiz ile çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemiz için toprağa düşen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun.

Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ