KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Uşak Üniversitesi Rektörlüğü “Kadınlar Günü Anısına Sanat Buluşması”
12 Şubat 2018, Pazartesi
Uşak Üniversitesi Rektörlüğü “Kadınlar Günü Anısına Sanat Buluşması”

Sayın Akademisyen,

Günümüzün farklı sosyo-kültürel yapısı içinde, kadına yönelik şiddet 21 yy.’ da bile kırılması en güç tabulardan biri olarak görülmektedir. Evrensel olarak bütün dünyada her yerde ve her yaştaki kadına uygulanan ayrımcılık bir insan hakkı ihlalidir. Toplum hayatındaki bu eşitsizliği dönüştürmeyi ve ayrımcılığı sona erdirme yolunda atılan adımlarda Uşak Üniversitesi olarak yer almaktayız.

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü” etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek olan “Kadınlar Günü Anısına Sanat Buluşması” isimli karma sergiye Üniversitemiz bünyesinde görev alan akademik personelin uzmanlık alanına bakılmaksızın özgün sanatsal çalışmaları ile katılımlarını bekliyoruz.

Başvuru Tarihleri: 12 Şubat 2018-26 Şubat 2018

Sergi Tarihi: 8 Mart 2018

Yer: Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi

İletişim: 8martsergi@usak.edu.tr