KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Yabancı Dil I-II ve İngilizce Hazırlık Programları Muafiyet Sınavları
8 Eylül 2020, Salı
Yabancı Dil I-II ve İngilizce Hazırlık Programları Muafiyet Sınavları

2020-2021 Akademik Yılı Güz Döneminde Yapılacak olan Yabancı Dil (İngilizce) Yeterlilik Sınavı, Yabancı Dil (İngilizce) Muafiyet Sınavı ve Yabancı Dil (İngilizce) Düzey Belirleme Sınavı ile ilgili Önemli Duyuru

1.FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ BATI DİLLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜMÜ İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI PROGRAMINA 2020-2021 AKADEMİK YILINDA YENİ KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

Üniversitemize 2020-2021 Akademik yılında yeni kayıt yaptıran ve Zorunlu İngilizce Hazırlık programından muaf olmak isteyen İngiliz Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı Öğrencileri için Yabancı Dil (İngilizce) Yeterlilik Sınavı 05 Ekim 2020 Pazartesi günü saat 10:00’da yapılacaktır.

Sınavın nasıl yapılacağı ile ilgili detaylar önümüzdeki günlerde web sayfamızda yayımlanacaktır. Web sayfamızı dikkatlice takip etmeniz önemle rica olunur.

2. ZORUNLU/İSTEĞE BAĞLI İNGİLİZCE HAZIRLIK DERSLERİNDEN BİR ÖNCEKİ YILDAN BAŞARISIZ OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

1. Bir önceki Akademik yılda Zorunlu İngilizce Hazırlık derslerinden başarısız olan öğrenciler için Yabancı Dil (İngilizce) Yeterlilik Sınavı 05 Ekim 2020 Pazartesi günü saat 14:00’da yapılacaktır.

2.Bir önceki Akademik yılda İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık derslerinden başarısız olan öğrenciler için Yabancı Dil (İngilizce) Yeterlilik Sınavı 05 Ekim 2020 Pazartesi günü saat 10:00’da yapılacaktır.

3. 2020-2021 AKADEMİK YILINDA İSTEĞE BAĞLI İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMINA KATILMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

2020-2021 Akademik Yılında İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık programına katılmak isteyen öğrencilerimiz için Yabancı Dil (İngilizce) Düzey Belirleme Sınavı 08 Ekim 2020 Perşembe günü saat 10:00-16:00 arasında yapılacaktır.

4. ÜNİVERSİTEMİZ AKADEMİK BİRİMLERİNE 2020-2021 AKADEMİK YILINDA YENİ KAYIT YAPTIRAN VE ORTAK ZORUNLU DERSLER KAPSAMINDAKİ YABANCI DİL I-II (İNGİLİZCE) DERSLERİNDEN MUAF OLMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

Üniversitemiz akademik birimlerine 2020-2021 Akademik yılında yeni kayıt yaptıran ve Ortak Zorunlu Dersler kapsamındaki Yabancı Dil I-II (İngilizce)  derslerinden (Mesleki İngilizce Dersleri hariç) muaf olmak isteyen öğrencilerimiz için Yabancı Dil (İngilizce) Muafiyet Sınavı 22 Ekim 2020 Perşembe günü saat 10.00 da yapılacaktır.