KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / USEM-Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine!
11 Mart 2020, Çarşamba
USEM-Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine!

Zorunlu Staj Yapacak Öğrenciler İçin İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Sertifika Programı Ön Kayıtları Başlamıştır.

* Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde “İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifika Programı Eğitimi (İSG)” düzenlenecektir. Kursa başvurmak isteyenler 20 Mart 2020 tarihine kadar aşağıda yer alan kursiyer ön başvuru formunu doldurarak usem@usak.edu.tr mail adresine gönderebilirler.

AÇIKLAMA: 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve kanunun yürütülmesine ilişkin çıkarılmış olan Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik hükümlerince iş yerlerinde çalışanlara “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi (İSG)” verilmesi yasal bir zorunluluktur hükmü yer almaktadır. Staj yapacak öğrencilerin stajlarına başlayabilmeleri için staj başlama tarihinden önce “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi (İSG)” alıp, sınavda başarılı olmaları ve Sertifika almaları gerekmektedir.

Staja Başlamadan Önce İş Sağlığı ve Güvenliği Kapsamında Alınması Gereken Eğitimler:

-Az Tehlikeli İş Yerleri İş Sağlığı ve Güvenliği Çalışan Eğitimi: 8 Saat, 100 TL

-Tehlikeli İş Yerleri İş Sağlığı ve Güvenliği Çalışan Eğitimi: 12 Saat,  150 TL

-Çok Tehlikeli İş Yerleri İş Sağlığı ve Güvenliği Çalışan Eğitimi: 16 Saat, 200 TL

*Not: Eğitimler hafta sonu yapılacaktır. Eğitimlerin tarihleri ve kursa ait ücretlerin yatırılması ile ilgili bilgilendirme daha sonra yapılacaktır.

Adres: Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi, Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km. MA1 Blok, 4. Kat (Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Katı) Merkez / UŞAK

Tel: 0276 221 21 72

E-Posta: usem@usak.edu.tr

Kursiyer Ön Başvuru Formu için tıklayınız.