KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / USEM-Coğrafi Bilgi Sistemleri Sertifika Programı Kayıtları Başlamıştır
2 Mart 2020, Pazartesi
USEM-Coğrafi Bilgi Sistemleri Sertifika Programı Kayıtları Başlamıştır

* Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde “Coğrafi Bilgi Sistemleri Sertifika Programı” düzenlenecektir. Kursa başvurmak isteyenler 10 Mart 2020 tarihine kadar aşağıda yer alan kursiyer ön başvuru formunu doldurarak usem@usak.edu.tr mail adresine gönderebilirler. Kurs ücreti ödeme tarihleri daha sonra kursiyerlere bildirilecektir.

Kurs Tarihleri: Başlangıç 14 Mart 2020 / Bitiş 12 Nisan 2020

Kurs Günleri: Cumartesi-Pazar günleri

Kurs Süresi: 5 hafta, toplam 30 saat

Kurs Yeri: Uşak Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi CBS Laboratuvarı

Kursun Eğitmeni: Dr. Öğr. Üyesi İsmail EGE

Kurs Ücreti: 250 TL

Kimler Başvurabilir: 4. sınıf öğrencileri (Transkriptinde CBS ile ilgili  en az 5 saat ders almış olmalı), lisan diplomasına sahip olan kişiler (Lisans öğreniminde CBS ile ilgili  en az 5 saat ders almış olmalı)

Kursiyerlere Verilecek Belge Türü: Kurs bitiminde yapılacak sınavda başarılı olanlara “Coğrafi Bilgi Sistemleri Sertifikası” verilecektir.

Adres: Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi,Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km. MA1 Blok, 4. Kat (Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Katı) Merkez / UŞAK

Tel: 0276 221 21 72

E-Posta: usem@usak.edu.tr

Kursiyer Ön Başvuru Formu için tıklayınız.