KURUMİÇİ DUYURULAR
5 Şubat 2020, Çarşamba
Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme İşlemleri

2019–2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme İşlemleri

Uşak Üniversitesi Eğitim Öğretim Sınav Yönetmeliğine göre öğrenciler, her dönem başında akademik takvimde belirlenen tarihlerde kayıt yenilemekle yükümlüdür. Kayıt yenilemeyen öğrenci öğrencilik haklarından yararlanamaz.

2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi için kayıt yenileme tarihleri;

Kayıt Yenileme İşlemleri (İnternet Yoluyla Ders Seçme) : 10 - 14 Şubat 2020

Danışman Onayları : 10 - 17 Şubat 2020

Mazeretli Ders Kayıt İşlemleri :  02 - 04 Mart 2020

Ders Ekleme/Bırakma İşlemleri   :  02 - 06 Mart 2020

Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Öğrencilerimiz de Bahar yarıyılı için dönemlik dersleri için kayıt yenilemek zorundadırlar.

Üniversitemiz Akademik Takvimi Birimlere göre farklılık gösterebilmektedir. Bu nedenle öğrencilerimizin, kayıtlı olduğu Birime ait Akademik takvimi dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimizin ders kayıtları için Üniversitemize gelmelerine gerek yoktur. Tüm işlemlerini internet üzerinden yapabilirler. Öğrencilerimizin, Danışman Hocaları ile irtibata geçip ders kayıtlarını onaylatmaları gerekmektedir. Ders kayıt iş ve işlemleri ile ilgili tüm sorumluluk öğrenciye aittir.

Öğrencilerimizin açıklamaları dikkatle okumaları rica olunur.

İlan Detayları İçin Tıklayınız...