KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / USEM- Organik Tarım Sertifika Programı Ön Kayıtları Başlamıştır
24 Ocak 2020, Cuma
USEM- Organik Tarım Sertifika Programı Ön Kayıtları Başlamıştır

* Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde “Organik Tarım Sertifika Programı” düzenlenecektir. Kursa başvurmak isteyenler 14 Şubat 2020 tarihine kadar aşağıda yer alan kursiyer ön başvuru formunu doldurarak usem@usak.edu.tr mail adresine gönderebilirler. Kurs ücreti ödeme tarihleri daha sonra kursiyerlere bildirilecektir.

Kurs Tarihleri: Başlangıç 17 Şubat 2020 / Bitiş 18 Mart 2020

Kurs Gün ve Saatleri: Pazartesi-Çarşamba günleri saat 17:00-20:30

Kurs Süresi: 5 Hafta ve toplamda 35 saat

Kurs Yeri: Uşak Üniversitesi

Kursun Eğitmeni: Dr. Öğr. Üyesi Ayşen Melda ÇOLAK

Kurs Ücreti: 350 TL (Dışardan katılanlar), 280 TL (Uşak Üniversitesi öğrenci, mezun, personel ve 1. derece yakınları, engelli vatandaşlarımız), Şehit ve gazi 1. derece yakınlarına ücretsizdir.

Kimler Başvurabilir: Organik Tarım Sertifikası almak isteyen ve sistemleri kurmak isteyen üreticiler, organik tarım ile ilgili özel veya kamu sektöründe görev yapan ziraat teknisyen, tekniker ve mühendisleri, öğrenciler, çalışanlar.

Adres: Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi,Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km. MA1 Blok, 4. Kat (Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Katı) Merkez / UŞAK

Tel: 0276 221 21 72

E-Posta: usem@usak.edu.tr