KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / "Türkiye'den Sevgilerle (From Turkey with Love)" Adlı Belgesel Gösterimi
13 Aralık 2019, Cuma
"Türkiye'den Sevgilerle (From Turkey with Love)" Adlı Belgesel Gösterimi
Mevlana Değişim Programı kapsamında Üniversitemiz Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Zooteknik Bölümüne gelen Hassan Haider isimli Pakistan uyruklu öğrenci, "Türkiye'den Sevgilerle (From Turkey with Love)" isimli Türkçe bir belgesel çalışması yapmıştır. Uşak Üniversitesi öğrencileri ve Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından da desteklenen belgeselin gösterimi, 18 Aralık 2019 Çarşamba günü saat 15.00'da Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi T2 salonunda gerçekleştirilecektir. Ülkemizin güzellik ve değerlerini kendi dilimizde ama bir uluslararası öğrencimizin gözünden görmenin yaratacağı olumlu enerjinin parçası olmanızı dileriz.