KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / USEM-Sertifikalı Uygulamalı Beden Dili ve Etkili İletişim Kursu Ön Kayıtları Başlamıştır
14 Kasım 2019, Perşembe

* Merkezimiz bünyesinde düzenlenecek olan Sertifikalı Uygulamalı Beden Dili ve Etkili İletişim Kursu” ön kayıtları başlamıştır. Kursa başvurmak isteyenler 25 Kasım Pazartesi 2019 tarihine kadar aşağıda yer alan kursiyer ön başvuru formunu doldurarak usem@usak.edu.tr mail adresine gönderebilirler. Kurs ücreti ödeme tarihleri daha sonra kursiyerlere bildirilecektir.

-Kurs Günler : Cumartesi-Pazar günleri

-Kurs Süresi: 16 saat

-Kurs Ücreti : 300 TL (Dışardan katılanlar), 240 TL (Uşak Üniversitesi öğrenci, mezun, personel ve 1. derece yakınlarına, engelli vatandaşlarımız), Şehit ve gazi 1. derece yakınlarına ücretsizdir.

-Kurs Eğitmenleri: Öğr. Gör. Ali MUTLU

İletişim Adresi:

Uşak Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi, 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km.

(Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Katı) Merkez / UŞAK

Tel: 0276 221 21 72

E-Posta: usem@usak.edu.tr

Web Adresi: usem.usak.edu.tr

Kursiyer Ön Başvuru Formu için tıklayınız.