KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Sürekli İşçi Alımı Sözlü Sınava Hak Kazananların Listesi (Bilgisayar Operatörü, Harita Teknikeri)
8 Kasım 2019, Cuma

Üniversitemiz Sürekli İşçi alımı ile ilgili Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Uşak İl Müdürlüğü tarafından KPSS puanı esas alınarak Üniversitemize gönderilen liste ekte yer almaktadır.

Ekte yer alan kişilerin Sözlü Sınava katılabilmeleri için en geç 13.11.2019 tarihi mesai bitimi itibariyle istenilen belgeler ve Güvenlik Soruşturması Formu ile birlikte Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olup, ayrıca ilgililere tebligat yapılmayacaktır.

NOT: Sözlü sınav yeri, tarihi ve saati Üniversitemiz web sayfasında daha sonra yayınlanacaktır.

NOT: Güvenlik Soruşturma Formu bilgisayarla doldurulacak olup elle doldurulan çıktılar kabul edilmeyecektir.

Harita Teknikeri listesi için tıklayınız.

Bilgisayar Operatörü için tıklayınız.

İstenilen Belgeler için tıklayınız.

Güvenlik Soruşturma Formu için tıklayınız.