KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Yemek Bursu Başvuru Sonuçları
25 Ekim 2019, Cuma
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Yemek Bursu Başvuru Sonuçları

Yemek bursu almaya hak kazanan asil listedeki öğrenciler; bu burstan faydalanabilmeleri için aşağıda istenilen belgeleri en geç 04 Kasım 2019 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sosyal Hizmet Birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

İstenecek Belgeler;

1-Anne veya babaya ait nüfus kayıt örneği (aile)

2-Anne ve babanın SGK hizmet döküm listesi

3-Anne ve babanın tapu kayıt bilgileri

4- Kardeşi okuyan öğrenciler için öğrenci belgesi

5- SGK kaydı olanlardan ücretli çalışanlar için ücret bordrosu

Not:

1- Engelli, Milli Sporcu ile Şehit ve Gazi yakını öğrenciler başvuru sırasında durumuna uygun belge getirdiklerinden yukarıdaki belgeler istenmeyecek ve ilan tarihi itibarıyla yemek bursundan faydalanabileceklerdir.

2- Asil listedeki öğrencilerin başvurularındaki belirtmiş oldukları beyanları ile teslim edecekleri belgelerin uyuşması halinde yemek bursundan faydalanabileceklerdir.

Yemek Bursu Başvuru Sonuçları Asil Liste için tıklayınız.

Yemek Bursu Başvuru Sonuçları Yedek Liste için tıklayınız.