KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / USEM-Değişim Programları İngilizce Hazırlık Kursu (Sertifikalı) Kayıtları Başlamıştır
19 Eylül 2019, Perşembe

* Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde Değişim Programları İngilizce Hazırlık Kursu (Sertifikalı) düzenlenecektir. Kursa başvurmak isteyen öğrencilerimiz 25 Eylül  Çarşamba gününe  kadar aşağıda yer alan kursiyer ön başvuru formunu doldurup usem@usak.edu.tr mail adresine gönderebilirler. Kursa ait  ücretin ilk taksitini 25 Eylül  Çarşamba günü mesai bitimine kadar Ziraat Bankası İsmetpaşa Şubesi Uşak Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi  TR 3100 0100 1758 5178 4411 5015 numaralı hesabına yatırmanız gereklidir. Kurs ücretini yatırdıktan sonra dekontu Merkezimize getirmenize gerek yoktur, ücreti yatırdığınıza dair usem@usak.edu.tr  adresine bilgi e-maili atmanız yeterlidir.  Kurs 28 Eylül Cumartesi günü saat 09:00'da başlayacaktır. Kurs yeri daha sonra bildirilecektir. Kurs, Cumartesi günleri 09:00-13:00, Pazar günleri 13:00-17:00 saatleri arasında yapılacaktır. Cumartesi günlerini kursu Öğr. Grv. Betül MUTAF, Pazar günleri kursu Öğr. Grv. Cevza TEKSÖZ verecektir.

*Kursla ilgili diğer detaylar aşağıdadır:

*UYARI!: İlan metninde belirtilen indirim şartlarından yararlanacak kursiyerlerin  öğrenci belgelerini merkezimiz idari bürosuna teslim etmeleri veya usem@usak.edu.tr  adresine mail olarak atmaları rica olunur.

Kurs Tarihleri: Başlangıç 28 Eylül 2019 / Bitiş 15 Aralık 2019

Kurs Gün ve Saatleri:  Cumartesi günleri 09:00-13:00, Pazar günleri 13:00-17:00 saatleri arasında

Kurs Yeri: Daha sonra bildirilecek.

Kurs Ücreti: 810 TL (Kurs ücreti Uşak Üniversitesi öğrencilerine 648 TL’dir.)

Kurs Eğitmenleri: Öğr. Grv. Cevza TEKSÖZ, Öğr. Grv. Betül MUTAF

Not: Kurs ücreti üç taksit halinde ödenebilir.

*Aşağıdaki şartları taşıyan kursiyer adaylarına İndirim oranları şu şekildedir:

1-Uşak Üniversitesi Öğrencilerine % 20 İndirim
2-Uşak Üniversitesi Personeli Eş ve Çocuklarına % 20 İndirim
3-Şehit, Gazi Aileleri ve Çocuklarına Ücretsiz
4-Engelli Vatandaşlarımıza % 20 İndirim

Adres: Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km. (Mimarlık ve Tasarım Fakültesi katındayız)

Merkez / UŞAK

Tel: 0276 221 21 72

E-Posta: usem@usak.edu.tr

Kursiyer Ön Başvuru Formu için tıklayınız.