KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / TÜBİTAK, 2209-B Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Tezi Destekleme Programı
18 Eylül 2019, Çarşamba
TÜBİTAK, 2209-B Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Tezi Destekleme Programı

Değerli Hocalarımız ve Kıymetli Öğrencilerimiz;

TÜBİTAK, 2209-B Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Tezi Destekleme Programı kapsamında Mühendislik, Ziraat ve Doğa Bilimleri, Sosyal ve Beşeri Bilimler, Tıbbi Bilimler alanlarının ilgili bölümlerinden birinde öğrenim gören lisans öğrencilerinin hazırladıkları, sanayinin bir sorununu çözmeyi hedefleyen ve/veya sanayide uygulama potansiyeli olan ürün/yöntem/süreç iyileştirme ve/veya geliştirmeye yönelik araştırma konusuna sahip lisans bitirme tezleri için destek vermektedir.

Proje başına en çok 4.000 TL’dir.

Akademik ve sanayi danışmanları için proje başına 1.000 TL’dir. Bir danışman ilgili başvuru döneminde en çok 2 proje için danışman desteği alabilir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.