KURUMİÇİ DUYURULAR
11 Ocak 2018, Perşembe
Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş İşlemleri

İlan Tarihi: 09.01.2018

2017 - 2018 Bahar Yarıyılında Üniversitemize Yatay Geçiş yapmak isteyen öğrenciler aşağıda belirtilen esaslara göre Yatay Geçiş Başvurusunda bulunabileceklerdir. Lütfen başvurularınızdan önce gerekli açıklamaları dikkatlice inceleyiniz.

• Öğrenciler,  Başarı Esaslarına göre Önlisans Programlarına Yatay Geçiş Yapabileceklerdir. Lisans programlarına yatay geçiş ile öğrenci kabul edilmeyecektir.
  • Üniversitemiz Bahar yarıyılında Ek Madde-1 ve Ek Madde-2’ye göre yatay geçiş kabul etmeyecektir.
  • Yatay Geçiş başvuruları Yatay Geçiş yapılmak istenilen Birime yapılacaktır.
  • Posta ile yapılacak başvurular Yatay Geçiş yapılmak istenilen Birime gönderilecektir. Aksi takdirde başvuru evraklarınız kaybolabilir veya başvuru süresi geçtikten sonra ilgili Birime ulaşabilir. Bu nedenle mağdur olmamanız için ilgili Birime evraklarınızı göndermeniz gerekmektedir.

Başarı Esaslarına Göre Yatay Geçiş İşlemleri için tıklayınız

Başvuruda İstenilecek Belgeler için tıklayınız