KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Kalite Güvencesi Çalışmaları
5 Eylül 2019, Perşembe
Kalite Güvencesi Çalışmaları

Üniversitelerimizde yapılan kurumsal dış değerlendirmeler ışığında, yükseköğretim kalite komisyonlarının eğitimi, kalite güvencesi çalışmalarında ortak dilin kullanılması ve kalite güvencesi süreçlerinde bilgiye hızlı erişimin sağlanması amacıyla Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından "Kalite Komisyonları Bilgi Portalı" hazırlanmıştır. Bilgi Portalına yokak.gov.tr adresinden erişilebilmektedir.

Ayrıca, Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından 2018 yılında gerçekleştirilen kalite güvencesi faaliyetleri ile bu faaliyetlerin değerlendirilmesi ve yükseköğretim sisteminde kalite güvencesi alanında iyileştirme önerilerini içeren "Yükseköğretim Değerlendirme ve Kalite Güvencesi 2018 Yılı Durum Raporu", 2018 yılına ait Kurum İç Değerlendirme Raporları ve 2018 yılında değerlendirilmesi gerçekleştirilen yükseköğretim kurumlarına ait Kurumsal Geri Bildirim Raporları Yükseköğretim Kalite Kurulu web sayfasında (www.yokak.gov.tr) yayımlanmıştır.

Bilgilerinize sunulur.

Uşak Üniversitesi Rektörlüğü