KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / USEM-Öğrenci Değişim Programları İngilizce Hazırlık Kursu Kayıtlarımız Başlamıştır
9 Nisan 2019, Salı

ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMLARI

(ERASMUS / YURT DIŞI STAJ / MEVLANA)

İNGİLİZCE HAZIRLIK KURSU

YURT DIŞI FIRSATLARDAN YARARLANMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERE YÖNELİK “İNGİLİZCE HAZIRLIK KURSU” DÜZENLENECEKTİR

*Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde Öğrenci Değişim Programları İngilizce Hazırlık Kursu düzenlenecektir. Kursa başvurmak isteyen öğrencilerimiz 24 Nisan 2019 tarihine kadar aşağıda yer alan kursiyer ön başvuru formunu doldurarak usem@usak.edu.tr mail adresine gönderebilirler. Kurs ücreti ödeme tarihleri daha sonra kursiyerlere bildirilecektir.

Kurs Tarihleri:Başlangıç 27Nisan 2019 / Bitiş 18Mayıs 2019

Kurs Gün ve Saatleri: Hafta sonları (Cumartesi/Pazar 13:00/16:00 saatleri arasında)

Kurs Süresi: Haftada 6 saat ve toplamda 24 saat

Kurs Ücreti: 200 TL