KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / USEM-Coğrafi Bilgi Sistemleri Sertifika Programı Kayıtları Başlamıştır
1 Mart 2019, Cuma
USEM-Coğrafi Bilgi Sistemleri Sertifika Programı Kayıtları Başlamıştır

Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (USEM) Kurs Duyurusu:

-Başvurular 01-14 Mart  2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

-Kursa başvuran adaylarda aranacak kriterler: 4. Sınıf öğrencisi olup transkriptinde coğrafi bilgi sistemleri ile ilgili en az 5 saat ders almış olmak, lisan diplomasına sahip olup  lisans öğreniminde coğrafi bilgi sistemleri ile ilgili en az 5 saat ders  almış almış olmak.

-Kurs ücreti  360 TL'dir. .

-Kurs ücretini başvuru süreleri içinde Ziraat Bankası İsmetpaşa Şubesi Uşak Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi  TR 3100 0100 1758 5178 4411 5015 numaralı hesabına yatıran kursiyerler aşağıda yer alan kursiyer ön başvuru formunu doldurarak transkript belgeleri ile birlikte  usem@usak.edu.tr  mail adresine göndermeleri yeterlidir.

-Kurs 16 Mart 2019 Cumartesi günü başlayacaktır.

-Kurs, Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi CBS Laboratuvarında yapılacaktır.

-Kursu ait diğer detaylar aşağıda yer alan Kurs İçeriği isimli dosyada mevcuttur.

-İletişim Adresi: Uşak Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü, İzmir Yolu 8. Km. 1 Eylül Yerleşkesi, MA1 Blok 4. Kat,  Oda No:305 (Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Katı),  Tel No: 0276 221 21 72 – Dahili: 4300,  E-posta: usem@usak.edu.tr

Kursiyer Ön Başvuru Formu için tıklayınız.

Kurs İçeriği için tıklayınız.