KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Adobe Photoshop ve Adobe Illustrator Sertifika Programı Kayıtlarımız Başlamıştır
22 Şubat 2019, Cuma

SÜREKLİ EĞİTİM ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ

Adobe Photoshop ve Adobe Illustrator Sertifika Programı

* Merkezimiz bünyesinde düzenlenecek olan “Adobe Photoshop ve Adobe Illustrator Sertifika Programı” kursu kayıtları başlamıştır. Kurs ücreti 600 TL olup, iki taksit halinde alınacaktır. Kursa başvurmak isteyen adaylar 28 Şubat 2019 tarihine kadar usem.usak.edu.tr sitemizde formlar kısmında yer alan kursiyer ön başvuru formunu doldurarak usem@usak.edu.tr mail adresine gönderebilirler. Kurs ücreti ödeme tarihleri daha sonra kursiyerlere bildirilecektir. Kursiyer adayları her türlü soru ve görüşlerini usem@usak.edu.tr   e-posta adresine iletebilirler.

-Kurs Tarihleri: Başlangıç 9 Mart 2019 / Bitiş 14 Nisan 2019

-Kurs Gün ve Saatleri: Hafta sonları (Cumartesi/Pazar 9:30/14:30 saatleri arasında)

-Kurs Süresi: Haftada 10 saat ve toplamda 60 saat

-Kurs Ücreti: 600 TL

-Kurs Eğitmeni : Öğr. Grv. İsmail Hakkı KINALIOĞLU

Adres:

Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km.

MA1 Blok, 4. Kat (Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Katı) Merkez / UŞAK

Tel: 0276 221 21 72