KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Yemek Bursu Almaya Hak Kazanan Öğrencilerimizin Dikkatine
16 Kasım 2018, Cuma
Yemek Bursu Almaya Hak Kazanan Öğrencilerimizin Dikkatine

Yemek bursu almaya hak kazanan asil listede yer alan öğrencilerimiz 16.11.2018 Cuma günü itibariyle yemek bursundan faydalanabileceklerdir.

1. Üniversitemize 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında kayıt yaptıran ve kimlik kartı çıkmayan yemek bursu almaya hak kazanan öğrencilerimiz;

Öğrenci belgelerini yanlarında bulundurmak kaydıyla, Bir Eylül Yerleşkesinde Merkez Öğrenci Yemekhanesinde, Diş Hekimliği Fakültesi Yemekhanesinde ve ilçe meslek yüksekokulları yemekhanelerinde burslu öğrenci fişi alarak yemek bursundan faydalanabileceklerdir.

2. Üniversitemize 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılından önce kaydolan yemek bursu almaya hak kazanan öğrencilerimiz;

Üniversitemize bağlı yemekhanelerde Öğrenci Kimlik Kartlarıyla yemek bursundan faydalanabileceklerdir.

SAĞLIK,  KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI