KURUMİÇİ DUYURULAR
9 Eylül 2024, Pazartesi
[ARBİS]TÜBİTAK Bilim Kampları Başvuruları Devam Ediyor

Değerli Araştırmacımız,

2024 yılı sonuna kadar 7 farklı bölgede TÜBİTAK Bilim Kampları düzenlenecektir. Bu kamplar Fizik temalı olup ilki Afyon Sultandağı Gençlik Kampı’nda 22-26 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi, ikincisi Samsun 19 Mayıs Gençlik Kampı’nda 20-24 Ağustos 2024 tarihleri arasında lise öğrencileri ile gerçekleştirildi. Eylül ayı kamp bilgileri aşağıda yer almaktadır.

20-23 Eylül 2024

İstanbul Marmaracık Gençlik Kampı (Kız Kampı - 1 Ocak 2007 ile 31 Aralık 2009 tarihleri arasında doğanlar)

Mersin Yıldırım Beyazıt Gençlik Kampı (Erkek Kampı - 1 Ocak 2007 ile 31 Aralık 2009 tarihleri arasında doğanlar)

Kampın başlama tarihinden 12 gün önce başvuru alımları sona erecektir. Kamplara katılım ücretsiz olup çeşitli hizmetler (konaklama, yemek, ulaşım vb.) düzenleyici kuruluşlar tarafından sağlanacaktır. 18 yaşını doldurmamış katılımcıların velilerinden katılım izin belgesi istenecektir. Bilim kamplarına katılmaya hak kazanan öğrencilerin kesin kayıt esnasında gerekli belgeleri kampın başlangıç tarihine kadar ibraz etmesi zorunludur. Belge teslim etmeyen öğrencilerin başvuruları geçersiz sayılacaktır. Yılsonuna kadar düzenlenecek kamplarımız ile ilgili detaylı bilgiler ve duyurularımız için TÜBİTAK ve Bilim Genç sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Başvurular ve detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

Saygılarımızla,

TÜBİTAK - Bilim ve Toplum Başkanlığı (BİTO)