KURUMİÇİ DUYURULAR
6 Eylül 2024, Cuma
[ARBİS] 8. Ulusal Kutup Bilimleri Sempozyumu

Değerli Araştırmacımız,

2019 yılında Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Marmara Araştırma Merkezi bünyesinde Kutup Araştırmaları Enstitüsü’nün (TÜBİTAK MAM KARE) kurulmasıyla, ülkemizde kutup bilimleri alanında kurumsal bir yapı oluşturulmuştur. Ulusal Kutup Bilim Seferleri’nin icra edilmesinden çeşitli araştırma ve çalışmanın gerçekleştirilmesine kadar birçok önemli görevi üstlenen TÜBİTAK MAM KARE’nin koordinasyonunda, 8. Ulusal Kutup Bilimleri Sempozyumu’nun 8 Kasım 2024 tarihinde TÜBİTAK Gebze Yerleşkesinde (UME Konferans Salonu) ve çevrimiçi (HİBRİT) olarak yapılması planlanmaktadır.

Önemli Not: Yalnızca yurtiçi veya yurtdışındaki araştırma kurumlarında ve/veya üniversitelerde görev yapan araştırmacıların veya eğitim gören lisansüstü öğrencilerin bildirileri değerlendirmeye alınacaktır. Sempozyuma katılım ücretsizdir.

Önemli Tarihler:
Katılımcı Kayıtları: 18 Eylül – 1 Kasım 2024
Bildiri Gönderimi: 18 Eylül – 18 Ekim 2024
Bildirilerin Değerlendirilmesi: 18 – 30 Ekim 2024
Kabul Edilen Bildirilerin İlanı: 1 Kasım 2024
Sempozyum: 8 Kasım 2024

Detaylar ve güncel gelişmelerin takibi için:

İletişim:

Saygılarımızla,