KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Öğrenci Topluluklarımızın Dikkatine
26 Eylül 2018, Çarşamba
Öğrenci Topluluklarımızın Dikkatine

Uşak Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Yönergesinin İkinci Bölümünün 5. maddesinin 1. fıkrasının e) bendinde "Topluluklar her yıl en geç Ekim ayında genel kurullarını yaparak yönetim organlarını oluşturmak zorundadırlar. Ekim ayında yapılan genel kurul ile yıllık faaliyetler Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına hiçbir faaliyet başlamadan veya yapmadan önce ivedilikle bildirilir. Faaliyette bulunmayan veya aykırı faaliyette bulunan toplulukların faaliyetine Üniversite Yönetim Kurulu tarafından son verilir," hükmü yer almaktadır.

Bu kapsamda tüm topluluklarımızın genel kurullarını yaparak yönetim organlarını oluşturmaları, yıllık faaliyet programlarını hazırlamaları ve web sitemizde (topluluk.usak.edu.tr) yer alan matbu formları doldurarak en geç 15 Ekim 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına resmi yazıyla ulaştırmaları gerekmektedir. İlgili evrakları ulaştırmayan topluluklar kapatılacaktır.