KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / [ARBİS] 4001 Ulusal ve Uluslararası Yarışma/Etkinlik Katılım Desteği Çağrıları Açıldı!
14 Ağustos 2024, Çarşamba

Değerli Araştırmacımız,

Milli Teknoloji Hamlesinin ana bileşenlerinden olan beşeri sermaye gelişimine katkı sağlamak hedefiyle, öğrenimini sürdüren lise öğrencileri ile lise üzeri eğitim düzeyine sahip öğrenci, mezun ve girişimcilerin proje üretmelerini, geri bildirimler yoluyla projelerini geliştirmelerini, geliştirdikleri projelere yönelik düzenlenen yurt içi ve yurt dışı bilimsel yarışma ve etkinliklere katılmalarını teşvik etmek amacıyla yeni destek çağrıları oluşturulmuştur.

Ulaşım sponsoru Türk Hava Yolları olan Program kapsamında, “4001-A Ulusal Yarışma/Etkinlik Katılım Desteği” çağrısı ile yurt içinde düzenlenen yarışma ve etkinliklere katılım, “4001-B Uluslararası Yarışma/Etkinlik Katılım Desteği” çağrısı ile de yurt dışında düzenlenen yarışma ve etkinliklere katılım için destek verilecektir.

Çağrıların 1. dönemi kapsamında başvurular bilimtoplum-pbs.tubitak.gov.tr adresi üzerinden 30 Eylül 2024 (saat 17:30) tarihine kadar yapılabilecektir.

Başvuru şartları ve ayrıntılı bilgi için tubitak.gov.tr/4001 adresinde yer alan web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Saygılarımızla,

TÜBİTAK - Bilim ve Toplum Başkanlığı (BİTO)