KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Erasmus Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Yabancı Dil Sınavı
22 Mart 2024, Cuma
Erasmus Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Yabancı Dil Sınavı

2023-2024 Bahar Dönemi Erasmus Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Yabancı Dil Yazılı Sınavı 26 Mart 2024 Salı günü 14.00’de yapılacaktır. Yazılı sınav 60 puanlık test (60 soru) ve 20 puanlık yazma bölümlerini içermektedir. Toplam 80 puan üzerinden Öğrenim Hareketliliği için 40 ve üzeri ve Staj Hareketliliği için 30 ve üzeri puan alan adaylar 29 Mart Cuma 14.00’de Konuşma sınavına alınacaktır.

 

Test bölümünde kelime bilgisi, dilbilgisi, cloze test, cümle ve paragraf tamamlama, çeviri, diyalog tamamlama, anlam bütünlüğüne uymayan cümle ve paragraf soruları bulunmaktadır. Her soru 1 (bir) puan olup sadece doğru cevaplar dikkate alınacaktır.

Yazma bölümünde verilen 3 (üç) konudan sadece bir tanesi seçilerek essay kurallarına göre yapılandırılmış bir metin yazılacaktır.

 

Yazılı sınav yeri ve öğrenci listeleri sınavdan bir gün önce ilan edilecektir. Adayların sınava gelirken öğrenci kimliğini veya öğrenci belgesini yanlarında bulundurması gerekmektedir. Aksi halde sınav salonuna alınmayacaktır. Sınav esnasında uyulması gereken kurallar sınav kitapçığında bulunmaktadır.

 

Konuşma sınavı yeri ve öğrenci listesi sınavdan bir gün önce ilan edilecektir.

 

Örnek Erasmus Yabancı Dil Sınavı için https://uigk.usak.edu.tr/sayfa/3

 

Başarılar dileriz.