HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Rektör Savaş, Yeni Akademik Personel ile Oryantasyon Programında Buluştu
17 Ekim 2024, Perşembe
Rektör Savaş, Yeni Akademik Personel ile Oryantasyon Programında Buluştu

Uşak Üniversitesi Personel Genel Oryantasyon Eğitimi kapsamında, 2024 yılında üniversitemizde yeni göreve başlayan öğretim elemanlarımız, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş ile bir araya geldi.

Programda, Rektör Savaş yeni öğretim elemanlarına hitap ederek, üniversitenin akademik vizyonu ve misyonu hakkında bilgi verdi. Konuşmasında akademisyenlerin sorumluluklarına vurgu yapan Savaş, “Üniversiteler, bilginin üretildiği, paylaşıldığı ve geleceğin inşa edildiği yerlerdir. Bizler, akademisyenler olarak çok çalışmalıyız. Ülkemize faydalı bireyler yetiştirmek, öğrencilerimize en iyi eğitimi vermek ve bilimsel anlamda değer üreten çalışmalar yapmak en önemli görevlerimizden biridir.” dedi.

Ayrıca, öğretim elemanlarının bilgi ve araştırma üretimindeki rollerine değinen Rektör Savaş, “Hem ulusal hem de uluslararası düzeyde ses getirecek projeler geliştirmeli, bilgi birikimimizi toplumun faydasına sunmalıyız. Uşak Üniversitesi olarak hedefimiz, güçlü akademik kadromuzla ülkemize katkı sağlayan ve dünya çapında tanınan bir üniversite olmaktır.” ifadelerini kullandı.

Etkinliğe katılan personellerimiz, işbirliği ve iletişimi daha da güçlendirmeyi hedefleyen personel oryantasyon programını düzenledikleri için başta Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş olmak üzere Uşak Üniversitesi yönetimine teşekkür ederek istek ve görüşlerini ilettiler.

Programda Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kenan Taş, Prof. Dr. Lütfi Özav ile Prof. Dr. Osman Birgin, Genel Sekreter Doç. Dr. Sinan Gürcüoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Gencer de yer aldı.