Ana Sayfa / Haberler / Mezunlar Ofisi ve Kariyer Geliştirme Koordinatörlüğünden Üniversite Yaşamına Uyum Konferansı
4 Ekim 2024, Cuma

Uşak Üniversitesi Mezunlar Ofisi ve Kariyer Geliştirme Koordinatörlüğü tarafından ‘Üniversite Yaşamına Uyum’ adlı etkinlik gerçekleştirildi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programda Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Pınar Tüzüm Demir, Uşak Üniversitesinin bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif imkânlarından bahsetti. Öğrencilerin öğrenimleri boyunca kariyer hedefleri doğrultusunda planlama yaparak kendilerini geliştirmelerinin önemli olduğunu anlatan Doç. Dr. Pınar Tüzüm Demir, kariyer planlaması ile ilgili tavsiyelerde bulundu.

Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen programa Mezunlar Ofisi ve Kariyer Geliştirme Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Doğan Hatun, Koordinatör Yardımcıları Öğr. Gör. Şükrü Macun ile Arş. Gör. Dr. Mustafa Yasin Aslan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.