Ana Sayfa / Duyurular / İklim Değişikliğinin Sanayideki Etkileri ve Çözümleri Çalıştayı
30 Haziran 2022, Perşembe
İklim Değişikliğinin Sanayideki Etkileri ve Çözümleri Çalıştayı

DUYURU

Üniversitemizde, İklim Değişikliğinin Sanayideki Etkileri ve Çözümleri” adı altında bir çalıştay düzenlenecektir. İklim değişikliği politikalarına bağlı olarak yapılan uluslararası anlaşmalar ve sanayi üzerindeki etkileri, dönüşüm süreçleri ve yönetimi, OSB’lerde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konuları içeren, akademisyen ve konunun uzmanlarının katılacağı bir platform oluşturulması düşünülmektedir. Uşak Üniversitesi ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) iş birliği ile 05 Temmuz 2022 tarihinde Uşak Üniversitesi, Bir Eylül Kampüsünde gerçekleştirilecek çalıştaya katılmak isteyenler davetlidir. Çalıştay da sunulan bildiriler kabul edildiği takdir de Uşak Üniversitesi yayınları kapsamında değerlendirilecektir. Belirtilen konularda; araştırma, inceleme ve derleme ve alan uygulamalarını içeren çalışmalar bildiri olarak kabul edilecektir.

Makaleler: Başvurulardaki makaleler, yazılı bilimsel bildiriler şeklinde Türkçe olarak kabul edilecektir. Kabul edilen tüm bildirilerin özetleri, “İklim Değişikliğinin Sanayideki Etkileri ve Çözümleri Çalıştayı Bildiri Özetleri (2022)" olarak özet kitap halinde yazılı olarak basılacaktır. Çalıştay da sunulan bildirilerin tam metinleri ise bilimsel bir komite tarafında kabul edildiği takdirde Çalıştay bitiminden sonra ISBN numarası alınmış “Kitap" olarak yayımlanacaktır.

Bildiri Gönderme: Bildiriler e-posta ortamında aşağıdaki adrese gönderilmelidir.

Çalıştay sekretaryası adına, e-posta:       yesilosb@usak.edu.tr

Çalıştay Düzenleme Komitesi

Prof.Dr. Yalçın Aşkın ÖKTEM