Ana Sayfa / Duyurular / Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (UYÖS) Başvuruları Başladı Applications for Uşak University Foreign Students Exam (UFSE) have Started!
15 Nisan 2019, Pazartesi

UŞAK ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ SINAVI (UYÖS) BAŞVURULARI BAŞLADI!

APPLICATIONS FOR UŞAK UNIVERSITY FOREIGN STUDENTS’ EXAM (UFSE) HAVE STARTED!

- Uşak Üniversitesi Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (UYÖS) Uşak, Ankara, İstanbul ve İzmir olmak üzere 4 merkezde ve Türkçe- İngilizce olarak yapılacaktır./ Uşak University Foreign Students' Exam (UFSE) will be made in two languages, Engslih and Turkish in four centres Uşak, Ankara, İzmir and İstanbul.

- Sınava başvuracak adaylar başvuru sistemine geçerli bir e-posta adresi ile kayıt olduktan sonra kendilerine gönderilen şifre ile sisteme giriş yapabilirler./ Candidates who apply for the exam can register to the application system with a valid e-mail address and then login the system with the code sent to their e-mail address.

UŞAK ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ SINAVI (UYÖS)- 2019                                                  UŞAK UNIVERSITY FOREIGN STUDENTS' EXAM (UFSE)- 2019
UYÖS Başvuru Tarihleri
UFSE Application Dates
12 Nisan/ April- 12 Mayıs/ May 2019
Sınav Giriş Belgelerinin Yayınlanması Publication of Exam Entrance Documents 15 Mayıs/ May 2019
Sınav Tarihi, Saati & Yeri                                      Exam Date, Time & Place 19 Mayıs/ May 2019- 10:00- Uşak, Ankara, İstanbul, İzmir
Sınav Sonuçlarının İlanı
Announcement of Exam Results
24 Mayıs/ May 2019

BAŞVURU YAPMAK İÇİN/ TO MAKE APPLICATION:  BURAYA TIKLAYINIZ/ CLICK HERE!