HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi Spor Kulübü Futbol Takımı Liderliğini Sürdürüyor
18 Mart 2024, Pazartesi
Uşak Üniversitesi Spor Kulübü Futbol Takımı Liderliğini Sürdürüyor

Uşak Üniversitesi Spor Kulübü Futbol Takımımız sezonun 2’inci maçında Omurca Spor Kulübü ile karşılaştı. Uşak Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Stadyumunda 17 Mart 2024 tarihinde yapılan maç Uşak Üniversitesi Spor Kulübünün 5-0 üstünlüğü ile sona erdi. Uşak Üniversitesi Spor Kulübü aldığı bu sonuçla liderliğini sürdürmeye devam ediyor.

2. Amatör C grubu Futbol takımları Uşak Üniversitesi Spor Kulübü ile Omurca Spor Kulübü arasında oynanan maç öncesi Uşak Üniversitesi Spor Kulübü oyuncularını soyunma odasında ziyaret eden Rektör Savaş, futbolcular ile görüşüp başarılar diledi. Sonrasında Omurca Spor Kulübüne çiçek takdim eden Prof. Dr. Savaş temsili başlama vuruşu ile maçı başlattı.

Maçı taraftarlar ve Uşak Üniversitesi Voleybol Kadın takımı ile tribünlerden izleyen Prof. Dr. Savaş, maçın ardından iki kulübü de tebrik etti.

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Üniversitesinin sosyo-kültürel ve sportif imkânlarının sadece üniversite öğrencileriyle personeli için değil şehrimiz ve bölgemizin de hizmetinde olduğunun altını çizerek amatör spor kulüplerinin düzenlediği spor etkinliklerine ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını ifade etti.

Uşak Üniversitesinin her alanda atılım yaptığını aktaran Prof. Dr. Savaş, geçtiğimiz aylarda Uşak Üniversitesi Spor Kulübünün kurulduğunu ve kulübün futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve bireysel spor dallarında resmi müsabakalara katılım sağlamaya başladığını belirtti.

Rektör Savaş, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen kadın voleybolu bölgesel lig maçlarının 22.03.2024 – 24.03.2024 tarihleri arasında Uşak Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonunda oynanacağı müjdesini de vererek Uşak Üniversitesi personeli ve öğrencileri ile Uşak halkını maçları izlemeye davet etti.

Maç Fikstürü için tıklayınız.