KURUMDIŞI DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / GİRVAK Airpreneurs 2024 Programı
6 Şubat 2024, Salı
GİRVAK Airpreneurs 2024 Programı

Türkiye Girişimcilik Vakfı olarak, Boeing destekleriyle ve THY Terminal, İTÜ 1773 Teknopark ile İGA HUB iş birliğiyle gerçekleştirdiğimiz Airpreneurs Programı yeni dönemi için başvurular başladı.

🚀 Airpreneurs ile hayallerini gökyüzüyle buluştur!

Havacılık sektöründe öncü bir inovasyon ve girişimcilik platformu olan Airpreneurs, yeni dönem   için heyecan verici bir adım atmaya hazırlanıyor! Türkiye Girişimcilik Vakfı tarafından Boeing destekleriyle ve THY Terminal, İTÜ 1773 Teknopark ile İGA HUB iş birliğiyle gerçekleştirilen Airpreneurs 2024 programının başvuruları açıldı.

Airpreneurs 2024 Hakkında:

Airpreneurs 2024, 18-24 yaş aralığında üniversite öğrencisi ya da yeni mezunlardan oluşan 3-4 kişilik takımların katılımıyla gerçekleşen bir girişimcilik programıdır. Bu program, sürdürülebilir havacılık, afet dayanıklılığı, dijital dönüşüm ve yolculuk deneyimi alanlarında havacılık sektörünün dönüşümüne katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Neden Başvurmalısınız?

• Havacılık sektöründe sürdürülebilir çözümler üreterek geleceğe yön verme fırsatı

• Teknoloji odaklı girişimcilikle tanışma ve bu alanda çözümler üretme şansı

• Uzman isimlerden ilham alarak ve onlarla bir araya gelerek bilgi ve deneyim kazanma imkanı

18 Şubat 2024 tarihine kadar başvuru süreci devam edecek olan programa başvurularınızı Airpreneurs Web Sitesi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Airpreneurs 2024 ile hayallerinizi gökyüzüyle buluşturun!