KURUMDIŞI DUYURULAR
9 Ocak 2024, Salı
Turkcell Gençlere Yatırım Geleceğe Yazılım Programı

Değerli Öğrencilerimiz,

Sizi Turkcell tarafından gerçekleştirilen "Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım" programıyla tanışmaya davet ediyoruz! Bu özel programla, Türkiye'nin teknolojik yetkinliklerine katkıda bulunmayı hedefliyor ve genç yetenekleri yazılım dünyasıyla tanıştırmaktan mutluluk duyuyoruz.

Program Detayları:

Amaç: Gençleri yazılım dünyasına hazırlamak, kodlama alanında yüksek yetkinliklere sahip olmalarını sağlamak ve Turkcell Grup Şirketlerinde kariyer fırsatları sunmak.

Kimler Katılabilir: Lisans 3. ve 4. sınıf öğrencileri, yüksek lisans öğrencileri, doktora öğrencileri ve yeni mezun olmuş öğrenciler.

Program İçeriği: 5 farklı teknoloji odaklı, birebir mentorluk desteği içeren eğitimler (Swift ile IOS Uygulama Geliştirme, Kotlin ile Android Uygulama Geliştirme, Java Programlama, Analist, Front-End Programlama).

İstihdam Fırsatları: Programı başarıyla tamamlayan 300 katılımcıdan başarılı olanlar Turkcell Grup Şirketlerinde istihdam fırsatlarına sahip olacak.

Neden Katılmalısınız?

Eğer gelecekteki kariyerinizi yazılım dünyasında şekillendirmek, en yeni teknolojilerle tanışmak ve Turkcell'in dinamik ekibinde yer almak istiyorsanız, bu program tam size göre!

Ekte yer alan duyuru metnini inceleyerek daha fazla bilgi edinebilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. Geleceğinizi yazılım dünyasında inşa etmek istiyorsanız, bu fırsatı kaçırmayın!

Başvuru Linki : Geleceği Yazanlar Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım (turkcell.com.tr)

Sorularınızı gypadmin@turkcell.com.tr mail adresine yönlendirebilirsiniz.

Gençlere Yatırım Geleceğe Yazılım tıklayınız.