KURUMDIŞI DUYURULAR
19 Aralık 2023, Salı
35. Ulusal Kimya Kongresi

Değerli Bilim İnsanları ve Sektör Temsilcileri,

35. Ulusal Kimya Kongresi, Türkiye Kimya Derneği koordinatörlüğünde 9-12 Eylül 2024 tarihleri arasında İnönü Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü ve Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü iş birliği ile Diyarbakır’da gerçekleştirilecektir. Kimya alanında yeni fikirler ve gelişmelerin tartışılacağı, disiplinler arası ve sektör bileşenlerinin bir araya geleceği kongremizde siz kimya camiasının değerli üyelerini akademik çalışmalarını paylaşmak ve bilimsel gelişmeleri değerlendirmek için kongremize davet ediyoruz.

Davetli konuşmacıların, sözlü ve poster sunumlarının yer alacağı bilimsel programın yanı sıra kültürel etkinlikleri de içeren bir haftayı sizlerle geçirmeyi diliyoruz.

Organizasyon komitesi olarak, kimya bilimine gönül vermiş siz değerli konuklarımızı medeniyetler şehri Diyarbakır’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyacağız.

Eylül-2024’te Diyarbakır’da görüşmek dileğiyle.

Kongre Başkanları

Prof. Dr. Akın BAYSAL