KURUMDIŞI DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılında Teknolojide Yüz Lider Kadın
29 Kasım 2023, Çarşamba
Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılında Teknolojide Yüz Lider Kadın

Teknolojide Kadın Derneği, kurumsal üyeleri ile el ele vererek gerçekleştirdiği ilk proje olan "Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında Teknolojide Lider Yüz Kadın" projesi kapsamında STEM bölümlerinde okuyan 4. sınıf üniversite öğrencileri, yüksek lisans, doktora öğrencileri ve mezunlarına Veri Analitiği, Python ile Veri Bilimi, Python ile Yapay Zeka, Robotik Süreç Otomasyonu, Süreç Analisti ve Siber Güvenlik gibi konularda teknik eğitimler sunacak.

Teknolojide Kadın Derneği, Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında Türkiye'nin 49 lider şirketleri ile birlikte 100 kadın ve 25 erkek öğrenciyi teknolojide uzmanlaştırarak destekçi şirketlerin üst seviye yöneticilerinden mentorluk almalarına imkan sağlayacak. Eğitimi başarı ile tamamlayan mezunlar kendilerini destekleyen şirketlerle iş görüşmesi gerçekleştirme imkanına sahip olacak.

Eğitim başvuru linki: https://bit.ly/3Ra1EzX