KURUMDIŞI DUYURULAR
9 Ekim 2023, Pazartesi
Uluslararası Bandırma Bilimsel Çalışmalar Kongresi

Değerli Araştırmacılar, Kıymetli Mestektaşlarım;

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi olarak düzenleyeceğimiz, ASES (ACADEMY OF SCIENTIFIC AND  EDUCATIONAL STUDIES) tarafından organize edilen Uluslararası Bandırma Bilimsel Çalışmalar Kongresi için başvurusu alınan çalışmalar çift kör hakemlik yöntemiyle hassas bir şekilde değerlendirilir.Türkçe, İngilizce, Rusça ve Arapça yazım ve sunum dili olarak belirlenmiştir. Kongremiz 2024 doçentlik kriterine uygun ve profesörlük kadrolarına atanma dahil olmak üzere ilgili kurumların akademik yükselme kriterlerini sağlamaktadır.  Kongremiz akademik teşviğe uygundur. 26 ülkeye kongre çağrısına çıkılmış ve şu ana kadar 15 ülkeden çalışmalar gelmiştir. Türkiye için ayrılan kontenjan %45 dir. Kongremiz Bandırma Onyedi Eylül Üniversite  Kampüsünde gerçekleştirilecektir. Üniversitemiz tararafından düzenlenen bu Uluslararası Bilim Şenliğine katılımınız bizi onurlandıracaktır.

Düzenleme Kurulu Adına
Prof. Dr. Nurettin KONAR