KURUMDIŞI DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / CMES-2023 7. Uluslararası Uygulamalı Matematik ve Mühendislik Bilimleri Kongresi
12 Nisan 2023, Çarşamba

Fırat Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümü tarafından 20-21 Mayıs 2023 tarihlerinde Elazığ ilinde düzenlenecek olan CMES-2023 7. Uluslararası Uygulamalı Matematik ve Mühendislik Bilimleri Kongresi, yurt içinden ve yurt dışından nitelikli bilim insanlarını bir araya getirerek, bilim insanlarının değerli araştırmalarını birbirleriyle paylaşmayı amaçlayan uluslararası nitelikli bilimsel bir kongredir. Çalışmalar Çift Kör Hakem yöntemiyle hassas bir şekilde değerlendirilecektir. Kongre gerek komiteler gerekse de katılımcı ülke çeşitliliği bakımından doçentlik ve profesörlük kriterlerini sağlamaktadır. Bildiriler Türkçe ve İngilizce dillerinde sunulabilir. Kongre sonrasında tam metin tüm bildiriler ISBN'li bildiri kitabında yayınlanacaktır.