KURUMDIŞI DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / TIPTEKNO'24
15 Mart 2024, Cuma
TIPTEKNO'24

 

BİLDİRİ ÇAĞRISI

2024 Tıp Teknolojileri Kongresi, TIPTEKNO’24, IEEE Türkiye EMB Kolu desteği ile, Biyomedikal ve Klinik Mühendisliği Derneği (https://biyoklinikder.org) ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü tarafından 10-12 Ekim 2024 tarihleri arasında Yasmin Bodrum Resort, Bodrum, Muğla’da Uluslararası Katılımlı olarak düzenlenecektir.

Kongremizde tıp teknolojileri alanında çalışan kullanıcı, üretici, araştırmacı, yönetici ve kamu temsilcileri bir araya getirilerek, biyomedikal mühendisliği ve klinik mühendisliği alanlarındaki bilimsel araştırma sonuçlarının paylaşılması ve sektörde yaşanan sorunlara ortak çözümler üretilmesi hedeflenmektedir.

Önceki senelerde büyük başarı ile gerçekleştirilen TIPTEKNO kongrelerinde olduğu gibi, bu kongremizde de tıp teknolojilerinin geliştirilmesi, üretimi, kullanımı ve yönetilmesi alanlarındaki güncel konular ve sorunlar üzerine paneller düzenlenecek, alanlarında yetkin bilim adamları tarafından davetli konuşmalar yanında, eğitim seminerleri verilecek ve özgün bilimsel bildiriler sunulacaktır.

Ayrıca tıbbi cihaz sektörünün önde gelen üretici-distribütörlerinin stantları ve tıbbi teknolojilerde yaşanan önemli gelişmelere ilişkin sektör oturumları da konferansın teknik ve mesleki içeriğini zenginleştirecek.

Kongrenin kapsamındaki konularda özel oturumlar düzenlenmesi ve böylece benzer ilgi alanlarına sahip araştırmacıların bir araya getirilmesi de hedeflenmektedir. Özel oturum önerileri 30 Nisan 2024 tarihine kadar akan.aydin@ieu.edu.tr  adresine iletilebilir.

Katılımcılar en fazla dört sayfalık Türkçe veya İngilizce olarak hazırlanmış tam metin bildirilerini, bildiri hazırlama kurallarına uygun şekilde PDF formatında hazırlayarak, TIPTEKNO’24 web sayfası aracılığı ile CMT bildiri sistemine yükleyebilirler.

Teknik Program Komite üyesi ve konusunda uzman olan, en az iki hakem tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda kabul edilen bildiriler, kongre kitapçığında yer alacak ve yayınlanmak üzere IEEE'ye sunulacaktır.

TIPTEKNO’24 Kongresine vereceğiniz bilimsel katkı ve destekleriniz için şimdiden teşekkürler ederiz.

TIPTEKNO'24 Kongre Düzenleme Kurulu

 

BELGE ÇAĞRISI

2024 Tıp Teknolojileri Kongresi, TIPTEKNO'24, IEEE EMB Türkiye Bölümü'nün teknik ortak sponsorluğunda gerçekleştirilecek. Konferans, Türkiye Biyomedikal ve Klinik Mühendisliği Derneği ( https://biyoklinikder.org ) ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü tarafından Uluslararası katılımla 10-12 Ekim 2024  tarihleri arasında Yasmin Bodrum Resort, Bodrum'da düzenlenecektir. , Muğla, Türkiye .

TIPTEKNO konferansları, tıbbi teknolojiler alanında çalışan kullanıcıları, üreticileri, araştırmacıları, yöneticileri ve kamu temsilcilerini bir araya getiriyor. Ayrıca biyomedikal mühendisliği ve klinik mühendisliği alanlarında yapılan bilimsel araştırmaların sonuçlarını paylaşmayı ve medikal sektördeki sorunlara ortak çözümler önermeyi amaçlamaktadır.

TIPTEKNO Konferansları geçtiğimiz yıllarda büyük bir başarıyla düzenlendi. Tıbbi teknolojilerin geliştirilmesi, üretimi, kullanımı ve yönetimi alanındaki güncel konu ve sorunlara ilişkin paneller düzenlenecek. Ayrıca davetli konuşmalar ve eğitim seminerleri alanında uzman bilim insanları tarafından verilecektir. Orijinal araştırma makaleleri sözlü sunum oturumlarında sunulacaktır.

Ayrıca tıbbi cihaz sektörünün önde gelen üretici-distribütörlerinin stantları ve tıbbi teknolojilerde yaşanan önemli gelişmelere ilişkin sektör oturumları da konferansın teknik ve mesleki içeriğini zenginleştirecek.

Biyomedikal ve klinik mühendisliği araştırma konularındaki son trendler hakkında özel oturumlar düzenlenecektir. Böylece benzer ilgi alanlarına sahip araştırmacılar bir araya getirilecektir.  Özel oturum önerilerinin 30 Nisan 2024 tarihine kadar akan.aydin@ieu.edu.tr adresine iletilmesi gerekmektedir .

Katılımcıların, Türkçe veya İngilizce dillerinde yazılmış tam uzunlukta (en fazla 4 sayfa) bildirilerini PDF formatında, IEEE bildiri hazırlama kurallarına uygun olarak hazırlamaları ve TIPTEKNO Web Sitesi üzerinden bildiri gönderim sistemine yüklemeleri gerekmektedir .    

Gönderilen tüm bildiriler Teknik Program Komitesi üyesi ve alanında uzman en az 2 hakem tarafından değerlendirilecektir. Kabul edilen tam uzunluktaki 4 sayfalık bildiriler Konferans Bildirilerinde yer alacak ve IEEE Xplore'a sunulacaktır.

TIPTEKNO'24 Konferansına bilimsel katkılarınız ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

TIPTEKNO'24 Organizasyon Komitesi

 

ÖNEMLİ TARİHLER / IMPORTANT DATES
Özel Oturum ve Panel Önerilerinin Alınması
Special Session and Panel Proposals
30 Nisan / April 2024
Bildiri Son Gönderim Tarihi
Full Paper Submission
31 Temmuz / July 2024
Değerlendirilme Sonuçlarının Duyurulması
Notification of Review Results
31 Ağustos 2024
Basıma Hazır Bildirilerin Gönderilmesi
Submission of camera ready papers
30 Eylül / September 2024
Kongre Tarihleri
Conference dates
10-12 Ekim / October 2024
DÜZENLEYENLER / ORGANIZERS
Biyomedikal ve Klinik Mühendisliği Derneği
www.biyoklinikder.org
e-posta: info@tiptekno2019.org
İzmir Ekonomi Üniversitesi
Elektrik-Elektronik Mühendisliği
www.bme.ieu.edu.tr/tr
 
Organizasyon Sekreteryası
Organisation Secretariat
 Didem Yeşilırmak
Esentepe Mah. Sağlam Fikir Sok. Esen Palas Apt. A Blok No:2 D:9 Esentepe / Şişli / İstanbul
Tel: +90 212 296 66 70 / Fax: +90 212 296 66 71
www.brosgroup.net e-mail: didem.yesilirmak@brosgroup.net