KURUMDIŞI DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / 10th International Workshop on UI GreenMetric World University Rankings (IWGM)
1 Mart 2024, Cuma
10th International Workshop on UI GreenMetric World University Rankings (IWGM)

 

Sayın Üniversite Yöneticileri

 

Yaklaşan UI GreenMetric Dünya Üniversite Sıralamaları (IWGM 2024) üzerine 10. Uluslararası Çalıştay'da bir makale için çağrıda bulunmaktan heyecan duyuyorum. 4-7 Haziran 2024 tarihleri arasında yapılması planlanan bu prestijli etkinlik, Kolombiya'daki üye üniversitelerimizin işbirliğiyle Kolombiya'nın hareketli şehri Bogota'da gerçekleştirilecek.

IWGM 2024'ün teması "UI GreenMetric'in Kurulması: İleriye Giden Yol"dur ve uzmanlığınızın ve içgörülerinizin tartışmaları büyük ölçüde zenginleştireceğine inanıyoruz. Sizi üniversitenizin altyapı, enerji ve iklim değişikliği, atık yönetimi, su tasarrufu, ulaşım ve eğitim girişimlerinde sürdürülebilirlik dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere UI GreenMetric göstergelerinden birinde örnek uygulamalarını paylaşmaya davet ediyoruz.

Programın sorunsuz bir şekilde organize edilebilmesi için özetlerinizi 18 Mart 2024 Pazartesi, tam metinlerinizi ise 6 Mayıs 2024 Pazartesi tarihine kadar göndermenizi rica ederiz. Lütfen katkılarınızı aşağıdaki bağlantı ( https://iwgm. ui.ac.id/call-for-papers-2024/ ) . Bu e-postanın ekinde makalenizi ve görev tanımını biçimlendirmek için bir şablon bulacaksınız.

Kabul edilen bildiriler bir bildiri kitabında yayınlanacak ve resmi web sitemizde çevrimiçi olarak sunulacaktır: https://greenmetric.ui.ac.id/ . Yönetim için lütfen https://iwgm.ui.ac.id/registration-2024 adresinden kayıt olun ve uluslararası transfer yoluyla 200 Euro veya çevrimiçi ödeme yoluyla 220 USD tutarında ödeme yapın.

Bilimsel komitemiz tüm başvuruları titizlikle inceleyecek ve sunum ve sergi için özetleri ve tam metinleri seçecektir. UI GreenMetric Sekreterliği ekibinin, başvurunuzun durumu ve konferansa katılım fırsatları hakkında sizi derhal bilgilendireceğinden emin olabilirsiniz.

Kayıt, konaklama veya seyahat düzenlemeleriyle ilgili ayrıntılar da dahil olmak üzere IWGM 2024 hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız olursa lütfen Greenmetric@ui.ac.id adresinden Bayan Sabrina Hikmah Ramadianti ile iletişime geçmekten veya https://iwgm resmi web sitemizi ziyaret etmekten çekinmeyin. .ui.ac.id/ .

Her yıl düzenlediğimiz Uluslararası Çalıştayımızda değerli üniversitenizin en iyi uygulamalarını paylaşmanızdan memnuniyet duyarız. Katkınız şüphesiz diğer katılımcılara sürdürülebilirlik çabalarında ilham verecek ve yol gösterecektir. Özetinizi almayı ve sizi bu ilham verici küresel etkinlik için Bogota'ya davet etmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.

İlginiz için teşekkür eder, akademik çalışmalarınızda başarılarınızın devamını dileriz.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Riri Fitri Sari, Yüksek Lisans Tezi, MM.
UI GreenMetric Dünya Üniversite Sıralamaları Başkanı