KURUMDIŞI DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / SAVTEK 2024 Kongre Duyurusu
22 Şubat 2024, Perşembe
SAVTEK 2024 Kongre Duyurusu

Sayın İlgili,

Savunma Teknolojileri Kongrelerinin 11.si SAVTEK 2024 T.C. Milli Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı, T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, SASAD Savunma ve Havacılık Sanayii İmalatçılar Derneği işbirliği ile 10-12 Eylül 2024 tarihlerinde ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Bu kongre ile TSK, Üniversite ve Savunma Sanayi temsilcilerinin bir araya gelmesi ve savunma teknolojilerine yönelik mühendislik, temel bilimler ve yönetim bilimleri alanlarında AR-GE çalışmalarını içeren bildirilerin tartışılması hedeflenmekte, ulusal strateji ve politika düzeyindeki önceliklerin açılış oturumu ile panellerde yönetsel düzeyde değerlendirilmesi ve ülkemiz için önerilerin üretilmesi beklenmektedir.

Kongre ile ilgili bilgilerin ilgili kurum ve kuruluşlara iletilmesi kongremizde nitelikli bildirilerin yer alması için önem arz etmektedir.
Kongre web sayfasında (www.savtek.metu.edu.tr) ana temalar, önemli tarihler ve bildiri yazım kuralları bulunmaktadır. Ayrıca, önemli bilgiler ekteki dosyada da sunulmuştur. SAVTEK 2024'e bildiri ile katılımlarınızı bekliyoruz.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Ender CİĞEROĞLU
SAVTEK 2024 Kongre Başkanı