Ana Sayfa / Haberler / Rektör Savaş, Ulubey ve Eşme İlçelerini Ziyaret Etti
1 Ekim 2019, Salı
Rektör Savaş, Ulubey ve Eşme İlçelerini Ziyaret Etti

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Duru ve Genel Sekreter İbrahim Çalış, Eşme Meslek Yüksekokulu ve Ulubey Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Rektör Savaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Duru, Genel Sekreter Çalış ve Ulubey MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ozan Çatır, Ulubey Kaymakamı Onur Özaydın ve Ulubey Belediye Başkanı Veli Koçlu’yu makamında ziyaret etti.

Ziyaret sonrası Rektör Savaş, Ulubey MYO akademik ve idari personeli ile görüşerek bilgi aldı.

Ulubey MYO ziyaretinin ardından Rektör Savaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Duru, Genel Sekreter Çalış ve Eşme MYO Müdürü Doç. Zülfiye Acar Şentürk, Eşme Kaymakamı Murat Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Rektör Savaş, her iki meslek yüksekokulunda öğrencilerle bir araya gelerek, eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını temenni etti ve öğrencilere tavsiyelerde bulundu.