Ana Sayfa / Haberler / Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Tercih Yapacak Adaylarla Bir Arada
29 Temmuz 2019, Pazartesi
Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Tercih Yapacak Adaylarla Bir Arada

Uşak Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi, 2019 yılı üniversite tercih dönemi nedeniyle Uşak ili ve ilçelerinde tanıtım faaliyeti gerçekleştirdi.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mehmet Fatih Çelen üniversite tercih tanıtım faaliyetleri kapsamında, Banaz Şehit Sargın Anadolu Lisesi, Banaz Teknik Meslek Lisesi, Eşme Şehit Cemalettin Avcı Anadolu Lisesi, Sivaslı Anadolu Lisesi, Sivaslı Fen Lisesi, Ulubey Anadolu Lisesi, Ulubey Mesleki ve Teknik Lisesi, Eşme ve Karahallı ilçelerinde görev yapan rehber öğretmenleri ziyaret ederek, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi hakkında bilgilendirme yaptıklarını söyledi. Uşak’ta bulunan öğretim kurumları, dershaneler, Kütahya Gediz ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve rehber öğretmenleriyle de bir araya geldiklerini belirten Prof. Dr. Çelen, Gediz Fen Lisesi’nde adaylarla bir araya gelerek fakülte tanıtımı gerçekleştirdiklerini aktardı.